در ویژه برنامه فاطمی کانون الزهرا(س) گراش عنوان شد:

کانون خانواده به شدت در معرض خطر است

شناسه خبر : 131560

1401/10/11

تعداد بازدید : 51

کانون خانواده به شدت در معرض خطر است
ویژه برنامه فاطمی با همکاری اعضای کانون ره‌پویان کوثر الزهرا گراش به مدت سه شب با سخنرانی حجت‌الاسلام سید صلاح‌الدین تقوی، مبلغ و طلبه مقطع درس خارج و مرکز تخصصی شیعه شناسی حوزه علمیه قم با موضوع اصول حاکم بر زندگی حضرت زهرا (س) و روضه خوانی مداحان سطح شهر با حضور عموم و اجرای برنامه ویژه کودکان در مدرسه علمیه خواهران الزهرا (س) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار کانون از گراش، حجت‌الاسلام سید صلاح‌الدین تقوی، مبلغ و طلبه مقطع درس خارج و مرکز تخصصی شیعه شناسی حوزه علمیه قم در ویژه برنامه فاطمی با موضوع اصول حاکم بر زندگی حضرت زهرا (س) که در مدرسه علمیه خواهران الزهرا (س) گراش برگزار شد بیان کرد: بر زندگی هر فردی اصل و اصولی حاکم است. سبک و روش زندگی افراد با هم فرق می‌کند. نزد خداوند هیچ بنایی به اندازه ازدواج محبوب نیست چون تا ازدواجی صورت نگیرد خانواده‌ای شکل نمی‌گیرد و امروزه خانواده به شدت در معرض خطر و تزلزل قرار گرفته است.


وی افزود: کانون خانواده به شدت در معرض خطر است. خصوصا در بحث فضای مجازی ولنگاری که چند ماه است کشور ما را درگیر خود کرده و جنگ، جنگ اقتصادی نیست بلکه به تعبیر یکی از علما جنگ بی‌حیایی و بی‌غیرتی است. این اتفاقات یک علت دارد آن هم وقتی فاصله ما با اهل بیت (ع) زیاد شود نباید توقع داشت مردم دم از حیا بزنند.


حجت‌الاسلام تقوی بیان کرد: امام زمان (عج) می‌فرمایند: مادرم زهرا (س) بهترین الگو و اسوه برای من است؛ باید روش حضرت را در زندگی و جامعه پیاده کنیم اصل محبت، تکریم، سازندگی، بردباری، احترام متقابل، گذشت و همسرداری و در راس اینها اصل معنویت بر زندگی حضرت زهرا (س) حاکم بود.
وی گفت: اگر اصل معنویت در زندگی درست شود اعتقادات ما تقویت و بقیه اصول هم درست می‌شود این اصل یعنی حاکمیت ارزش‌های دینی در زندگی، اهمیت دادن به جنبه‌های غیر مادی؛ معنویت اگر وارد زندگی شود باعث سلامت جسم، روح و روان، اقتصاد و اجتماع می‌شود و پریشانی از بین می‌رود.
حجت‌الاسلام تقوی افزود: جامعه‌ای که به سمت معنویت حرکت کند کوچکترین مسائل اجتماعی را رعایت می‌کند از مهم‌ترین عواملی که باعث تزلزل خانواده می‌شود بحث عدم و کاهش معنویت در زندگی‌ها است که اگر مقید به معنویت باشیم زندگی ما نورانی، اخلاق ما نیکو و باعث حیا در گفتار و چشم و ... می‌شود.


وی افزود: خداوند در قرآن دو خانواده را ویژه به ما معرفی می‌کند، خانواده حضرت زکریا (ع) و خانواده حضرت زهرا (س) ویژگی خانواده اول عبارتند از به سرعت به سمت کارهای نیک و حسنه می‌رفتند، خدا را با بیم و امید می‌خواندند و در مقابل خدا خاشع و فروتن بودند هر سه ویژگی مربوط به اصل معنویت است.
حجت‌الاسلام تقوی با اشاره به ویژگی خانواده حضرت زهرا (علیهاالسلام) گفت: حضرت اعتقاد و ایمان به نذر داشت، دستگیری از فقرا، مساکین و ایتام می‌کردند، هر کاری که انجام می‌دادند برای خدا بود، به شدت از قیامت می‌ترسیدند.